Binnen het UX-team van het hoofdkantoor van de Rabobank werk ik aan uiteenlopende projecten die allemaal te maken hebben met de implementatie van de nieuw uit te rollen huisstijl. De grootste opdracht was die voor het Rabobank Hypotheekdossier. Voor dit project moesten zowel aan de klantkant als aan die van de de medewerker uiteenlopende ontwerpoplossingen gezocht worden en deze zijn vrijwel allemaal multichannel opgezet. 
Deze afdeling maakt grote en vooruitstrevende stappen op nieuwemediagebied. 

Mijn laatste wapenfeit is het visuele- en deels interactie-ontwerp voor een programma dat voor het midden- en kleinbedrijf wordt opgezet. Hier gaat het voornamelijk om het helder en inzichtelijk maken van statistieken en rekenmodules voor één betaalomgeving. Hier zit ook info-graphicwerk in.

Ook heb ik het visuele ontwerp gemaakt voor de website ‘ik ga starten’. Een interne interactie-ontwerper, een businessconsultant en ik hebben samen de inhoud en het uiterlijk drastisch aangepakt. Deze site moest de Rabobank als afzender hebben, maar niet 100% in de nieuwe stijl van de bank zijn. 
Back to Top